Mahtavaa meininkiä Yyterissä

Yyteri on Pohjoismaiden upein hiekkaranta, jolla on pituutta peräti kuusi kilometriä - puheet maanpäällisestä paratiisista eivät siis ole liioiteltuja! Yyteri ja sen erinomaiset palvelut tarjoavatkin rantariemua ja auringon palvontaa Natura-suojelluilla dyyneillä. Tekemistä riittää takuulla eikä nälkä tai jano pääse yllättämään!

Huikeita seikkailuja Yyterissä 

Seikkailupuisto Huikee on Yyterin välittömässä läheisyydessä sijaitseva aktiviteettipuisto, jossa kaiken ikäiset pääsevät haastamaan itseään hauskoilla aktiviteeteilla!  

Voit vaikkapa kokeilla seikkailupuiston uniikkia, puihin rakennettua köysirataa. Radalla on 115 erilaista haastetta ja radalla kuljetaan kiiveten, liukuen taikka tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen: vauhdin huumaa siis riittää! Myös niille, joille riittää vähän pienempi annos jännitystä on Seikkailupuistossa nyt tarjolla vaihtoehto, nimittäin uusi matalampi köysirata.  

Huikeesta saa vuokrattua myös fatbike-pyöriä, joilla Yyterissä on helppo kulkea ja ihailla upeita maisemia. Perheen vauhdikkaimmat pääsevät lisäksi haastamaan itseään Pumptrack-potkulautaradalla! Seikkailupuisto on avoinna ma-la klo 10–20 ja su klo 10–18. 

Huikee Seikkailupuiston iloinen liitäjä valjaiden varassa

Korkeita pomppuja ja hurjia voltteja 

Koko perheen Yyteristä löytyy nyt myös huisin hauska Huikee Trampolin Park! Huikeen ja Virkistyshotelli Yyterin yhteistyössä toteuttama Huikee Trampolin Park tarjoaa takuu varmasti hauskan ja nauruntäyteisen päivän Yyterissä. 

Trampoliinipuistossa viihtyvät niin pienet kuin isommatkin hyppijät, sillä puistosta löytyy erityisesti alle kouluikäisille suunnattuja trampoliineja sekä myös vanhemmille pomppijoille suunnattu jättimäinen bungee-trampoliini, jolla voit kokea superkorkeat pomput ja hurjat voltit turvallisesti vyötärövaljaissa. Puisto on avoinna ke-su  klo 12–16.  

Huikee Trampolin Park

Vuokraa sopiva menopeli Yyterissä kulkemiseen 

Huikee Retkipiste on uusi välinevuokraamo Yyterissä, josta voit vuokrata sekä perinteisiä että sähköisiä fatbike-maastopyöriä ja sähköscootteja. Myöhemmin luvassa on myös paljon muuta hauskaa! 

Käy siis vuokraamassa itsellesi sopivin menopeli Huikee Retkipisteestä ja lähde nauttimaan ainutlaatuisesta Yyterin luonnosta, mielettömistä maisemista sekä ulkoilun ilosta! Retkipiste on avoinna elokuussa 29.8. asti ke-la klo 12-18. 

Huikee Retkipisteestä voi vuokrata fatbiket

Länsirannikon todellinen golfhelmi 

Yyteri Golf sijaitsee aivan Yyterin rantojen kupeessa. Yyteri Golfin 18 luonnonkaunista väylää tarjoaa ainutlaatuisia golfelämyksiä kaiken tasoisille pelaajille. Rantadyynit, kauniit mäntymetsät sekä useat vesiesteet luovat maisemiltaan uniikin, vertaansa vailla olevan kenttäkokonaisuuden. Yyteri Golfissa pelaillessasi saat siis nauttia meren välittömästä läheisyydestä, upeista väylistä sekä laadukkaista palveluista. Yyteri Golfin Caddiemaster on avoinna ma-pe 8-19 ja la-su 8-18.

Yyteri Golf pelaajia kentällä

Maistuisiko pizza tai burgeri? 

Yyterissä touhutessa on tärkeää muistaa pitää huolta myös ruokapuolesta, ettei nälkä pääse yllättämään kesken rantapäivän. Yyterin ytimessä toimivasta Kota Pizzeriasta löytyykin koko perheelle maistuvat pizzat! Kota Pizzeriassa voi piipahtaa vaikkapa kätevästi ennen rantapäivää, jotta jaksaa seikkailla Yyterissä koko päivän. Myös rantapäivän päätteeksi saattaa nälkä yllättää ja mikä olisikaan tällöin parempi vaihtoehto kuin herkulliset pizzat, jotka vievät taatusti nälän mennessään? Kota Pizzeria on avoinna 

Elokuu (16.8-29.8)

Ke-To 13-18

Pe-La 13-20

Syyskuu (30.8-26.9)

Pe-La 13-20

Uudessa Rento Burger ravintolassa viihtyy myös takuulla koko perhe ja herkullisia burgeriannoksia löytyy jokaiseen makuun, myös perheen pienimmille! Viihtyisän Rento burgerin löydät Huikee Seikkailupuiston ja Yyteri Beach Lomakeskuksen yhteydestä, aivan Yyterin hiekkarannan tuntumasta. Rento Burger on avoinna 

Elokuu (16.8-29.8)

Ke-Pe 12-18

La 12-19

Su 12-18

Syyskuu (30.8-26.9)

La-Su 12-18

Lokakuu (27.9-31.10)

La-Su 12-17

Rento Burger

Helpotusta janoon

Huikee Trampolin Parkin yhteydessä toimivasta Mehubaari Yyteristä voi kesähelteillä napata kätevästi mukaansa vaikkapa raikkaan jääshaken tai smoothien! Mehubaari palvelee ke-su klo 11-16.

Mehubaari Yyteri logo

Lisäksi Yyterin rannalla sijaitsee Allegro kioski, josta voi hienon rantapäivän lomassa hakea niin virvokkeita, jäätelöä kuin vaikkapa hodareitakin! Kioski on avoinna säävarauksella klo 10–18. 

Allegro kioski Yyterin rannalla

Ruokapaikka vähän fiinimpään makuun 

Bistro Yvonne tarjoaa huikeat näköalat ja rennon tunnelman illallisen nauttimiseen. Suurista ikkunoista avautuvasta näkymästä voi nauttia muun muassa lumoavista auringon laskuista.

Keittiössä sykkii laavakivigrillin kuuma sydän ja siellä valmistuvat tarkoin harkitut, eurooppalaiseen makumaailmaan nojaavat annokset. Bistron tapaan ruokailulle ja juomiselle on yhtä paljon tilaa ja niille on annettu yhtä paljon rakkautta. Chef’s menu vaihtuu tiuhaan tahtiin, aina sesongin herkkuja hyödyntäen. Bistro Yvonne on avoinna ti-la klo 16–23. 

Bistro Yvonnen kattausta ja Yyterin maisemaa ikkunasta