Luontotalo Arkki

-
-
-
-
-
-
-
-
Luontoa ja eläinlajeja Satakunnan ympäristöstä.

 

Satakunnan Museon luonnontieteellinen museo esittelee Satakunnan maakunnan luonto ja eläinlajeja keskittyen Selkämeren ja Kokemäenjoen luonnonympäristöihin. Luontotalo Arkki tuo esille millainen luonto kaupunkia ympäröi ja millaisia eläimiä lähistöllä asustaa. Luontotalo Arkki toimii vanhassa puhelinlaitoksen rakennuksessa Porin keskustassa.

Näyttelyt

Perusnäyttelystä löytyvät Säpin saari mufloneineen, suurpedot, suiston harmaahaikarat ja Paratiisin lehto majavan asuinpaikkana. Lisäksi lapsivieraiden käytössä on majakka, lintutorni ja karhunpesä. Näyttelyssä voi seurata Porin lintutieteellisen yhdistyksen harrastajien maastohavaintoja kätevästi kosketusnäytöllä. 

Kivipiha Jotuni esittelee Satakunnan kallioperän erityisominaisuuksia ja Luontotalo Arkin perhoshuoneeseen pääsee tutustumaan kesäsunnuntaisin klo 14. Lisäksi Arkista löytyy vaihtuvien näyttelyiden tila. 

-
Luontotalo Arkki, by Vera Liljanko / Visit Pori

Palvelut

Tiloja on mahdollista varata myös kokous- ja juhlakäyttöön. Luontotalo Arkin museokauppa palvelee vieraita aina avoinnaoloaikoina. Museovierailun jälkeen voi vaikkapa ostaa jäniksen kainaloon. 

Aukioloajat

Tiistaista sunnuntaihin klo 11-17

Maanantaisin suljettu