Luontotalo Arkki

-
-
-
-
-
-
-
-
Museo esittelee koko Satakunnan sekä Selkämeren ja Kokemäenjoen luonnonympäristöjä ja niillä asuvia eläinlajeja.

 

Koronavirustilanne voi vaikuttaa aukioloaikoihin. Katso ajankohtaiset tiedot täältä.

Satakunnan Museon luonnontieteellinen museo toimii vanhassa Porin puhelinlaitoksessa Porin keskustassa. Luontotalo Arkin perusnäyttely esittelee Satakunnan maakuntaa keskittyen Selkämeren ja Kokemäenjoen luonnonympäristöihin.

Näyttelyt

Näyttelystä löytyvät mm. Säpin saari mufloneineen, suurpedot, suiston harmaahaikarat ja Paratiisin lehto majavan asuinpaikkana. Lisäksi pienimpien vieraiden käytössä on majakka, lintutorni ja karhunpesä. Näyttelyssä voi seurata Porin lintutieteellisen yhdistyksen harrastajien maastohavaintoja kätevästi kosketusnäytöllä. Linnuista kiinnostuneiden lisäksi nähtävää on myös perhosharrastajille. Lyhytfilmi Suistoyön pääsee näkemään luentosalissa.

-
Luontotalo Arkki, by Vera Liljanko / Visit Pori

Kivipiha Jotuni esittelee Satakunnan kallioperän erityisominaisuuksia ja Luontotalo Arkin perhoshuoneeseen pääsee tutustumaan kesäsunnuntaisin klo 14. Vaihtuvina näyttelyinä ovat veistos- ja valokuva-aiheinen Näkökulmia, jossa esitellään luonnon ikuistamista eri tekniikoin sekä 2.6.20 avautuva Porin taidekoulun aikuislinjan kierrätystaidenäyttely, lue lisää.

Palvelut

Tiloja on mahdollista varata myös kokous- ja juhlakäyttöön. Luontotalo Arkin museokauppa palvelee vieraita aina avoinnaoloaikoina. Museovierailun jälkeen voi vaikkapa ostaa jäniksen kainaloon.

Aukioloajat

Ti-Su 11-17. Maanantaisin suljettu

Yhteystiedot:

Pohjoispuisto 7
28100 Pori