Lomaparatiisi dyyneillä - ympäri vuoden

Yyterin sannat kutsuvat nauttimaan elämästä tavalla, joka yleensä vaatii matkustamista tuhansien kilometrien päähän. Kurkkaa vinkit erinomaisten palvelujen äärelle!

Hotelliaamiaisia ja kylpylähetkiä

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Hotellin puitteet tarjoavat kylpylätunnelmaa, ravintolan herkkuja ja hyvät unet meren äärellä. Kylpylä toimii erinomaisesti niin pariskunnille kuin koko perheelle ja mikäli meren aallot eivät houkuttele, kylpylän lämmin vesi kutsuu kyllä rentoutumaan. 

Lisäksi Virkistyshotellin uudet upeat saunatilat nostavat saunaelämyksen ennenkokemattomiin korkeuksiin. Maisemasauna Pramee tarjoaa ehkäpä jopa Suomen upeimmat näkymät dyyneiltä merelle.

Lue lisää...

Virkistyshotelli Yyterin näköalat ovat komeat.

Golfhelmi rannikolla

Länsirannikon todellinen golfhelmi sijaitsee maankuulujen Yyterin rantojen kupeessa. 18 luonnonkaunista väylää tarjoavat ainutlaatuisia golfelämyksiä kaikentasoisille pelaajille. Rantadyynit, kauniit mäntymetsät sekä useat vesiesteet luovat maisemiltaan uniikin, vertaansa vailla olevan kenttäkokonaisuuden, joka on huippukunnossa.

Yyteri Golf tarjoaa lisäksi asiakkailleen muun muassa ravintola- ja golfvalmennuspalveluja. Toiminta on aktiivista, monipuolista ja ohjelmaa riittää aina huhtikuusta lokakuulle saakka.

Lue lisää...

Yyteri Golf

Mökkeilyä ja huikeeta menoa 

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta - lomakeskus keskellä Yyterin idyllisiä dyynejä. Varaa mökki ja lähde koko perheen kanssa reissuun tai ehkäpä otat tällä kertaa kaverit mukaan. 

Tässä lomakeskuksessa toimintaa riittää: Pumptrack-rataa, Fatbike-pyöräilyä, Seikkailupuisto Huikee korkeuksissa ja upeat retkeilyreitit heti mökkien takapihalta. Näillä vinkeillä saat lomapäiviin äksöniä tai nautiskelua. Kaikki riippuu sinusta! 

Ja mikä parasta Yyteri Beach lomakeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuoden.

Lue lisää...

Yyteri Beach Lomakeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Originaalia majoitusta Porin keskustassa

Vaikka lähtisit nauttimaan Yyterin ihmeistä, voit valita yöpymiskohteeksi myös keskustan perinteikkään Original Sokos Hotel Vaakunan.
Eläväisen kaupunkihotellin viihtyisät huoneet sekä monipuoliset palvelut takaavat onnistuneen vierailun vilkkaan Porin torin laidalla. 

Löytyypä hotellista myös paikallista fiilistä. Tunnusta väriä ja valitse vaikkapa paikallisen jääkiekkojoukkueen omaleimainen hotellihuone tai arvokasta kulttuuria henkivä Porin teatterin huone.
Majoitusta Porissa siis riittää, siitä Yyteri-loma ei jää kiinni!

Lue lisää...

Sokos Hotel Vaakunassa on Porin teatterin teemahuone.

Yyterin ihmeet eivät rajoitu tähän

Yyteri on ainutlaatuinen matkakohde, joka tarjoaa auringonpalvontaa ja rantariemua Natura-suojelluilla dyyneillä. Puheet paratiisista eivät todellakaan ole liioiteltuja. Yyteri on Pohjoismaiden upein hiekkaranta.

Samalla se on paljon muutakin, sillä nimen alle mahtuu niin Reposaari, Kallo kuin Ahlainenkin – ja kuvankauniit maisemat näiden etappien välillä. 
Yyterin ihmeet eivät rajoitu rantaviivan kuivalle puolelle. Selkämeren kansallispuistossa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ulkosaariin kuten Säppiin, Iso-Enskeriin ja Munakariin. Aavan meren luonnonvoimat ja kivikkoinen ulkosaaristo tyrnipensaineen ja kukkivine rantaniittyineen vievät sinut hetkessä täysin erilaiseen maailmaan. 

Yyteristä on moneksi, mutta yksi kokemus yhdistää jokaista siellä vieraillutta kulkijaa – Yyterissä löydät luontosi – ympäri vuoden!

Lue lisää: visityyteri.fi