Liikennepuisto Vinkkari

Lapsia liikennepuisto Vinkkarissa
Lapsia liikennepuisto Vinkkarissa
Liikennepuistossa ajellaan polkuautoilla ja -pyörillä ja leikin lomassa opitaan liikennesääntöjä.


Vinkkari avaa ovensa yleisölle tiistaina 8. kesäkuuta. Puisto on auki elokuun alkuun asti viikoittain tiistaista perjantaihin kello 12–18 ja viikonloppuisin kello 11–14.

Tulevana kesänä Vinkkarin ajoneuvovalikoima laajenee, kun puistoon saadaan lisäksi myös uusi sähköpotkulauta. Polkuautoja, polkupyöriä ja sähköpotkulaudan saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta. Ei maksa mitään, mutta on todella suosittua! Siksi ajovuorot kestävät kerrallaan puoli tuntia, vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Ajovuorolippu kannattaa noutaa heti Kirjurinluotoon saapuessa, ja mahdollisen odotusajan voi viettää Pelle Hermannin leikkipuistossa tai eläimiä ihaillessa.

Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille. Puistossa on käytössä 22 polkuautoa, 10 polkupyörää ja 1 sähköpotkulauta. Liikennepuistosta saa sähköpotkulaudan ajovuoron ajaksi lainaan kypärän. Lisäksi käyttäjillä tulee olla omat suojavarusteet, polvi-, ranne- ja kyynärsuojat, jotta pääsee lautailemaan.

Liikennepuiston ovat lahjoittaneet Porin kaupungille MLL Porin yhdistys ja Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiö. Liikennepuisto Vinkkari valmistui vuonna 2013.


Ryhmävaraukset ja yksityistilaisuudet

Ryhmävaraukset koulujen alusta syyskuun lopulle yleisten liikennepuiston aukioloaikojen ulkopuolella: Ryhmävarauksia voivat tehdä järjestäytyneet ryhmät, kuten päiväkodit, koulut, kerhot ja yhdistykset. Ryhmän minimikoko on 10 lasta ja ryhmällä tulee olla nimetty vastuuhenkilö, joka on paikalla vuoron ajan.

Yhdistysten ja yhtiöiden lapsilleen järjestämissä yksityistilaisuuksissa hinta on 100 euroa + alv 24 %. Ryhmävarauksia voi sopia arkipäiville (ma-pe) normaalina työaikana sähköpostilla: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Kaikki tiedustelut: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Yhteystiedot:

Pelle-Hermanninpolku
28100 Pori