Liikennepuisto Vinkkari

Liikennepuisto Vinkkari on mainio paikka, jossa voi ajella polkuautoilla ja polkupyörillä. Leikin lomassa opitaan liikennesääntöjä.
Vinkkarissa oppii liikennesääntöjä


​​Vinkkarissa oppii liikennesääntöjä, by Visit Pori / Anssi Koskinen

Polkuautoja, polkupyöriä ja sähköpotkulautaa saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta. Ei maksa mitään, mutta on todella suosittua! Siksi ajovuorot kestävät kerrallaan puoli tuntia, vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Ajovuorolippu kannattaa noutaa heti Kirjurinluotoon saapuessa, ja mahdollisen odotusajan voi viettää Pelle Hermannin leikkipuistossa tai eläimiä ihaillessa.

Puistossa on käytössä 22 polkuautoa ja 10 polkupyörää sekä yksi sähköpotkulauta. Omia ajoneuvoja liikennepuistoon ei saa tuoda.

Sähköpotkulaudan käyttäjillä tulee olla mukana omat suojavarusteet, eli polvi-, ranne- ja kyynärsuojat. Kypärän saa ajovuoron ajaksi lainaan liikennepuistosta.

Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10-vuotiaille lapsille.

Liikennepuiston ovat lahjoittaneet Porin kaupungille MLL Porin yhdistys ja Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiö. Liikennepuisto Vinkkari valmistui vuonna 2013.

Aukioloajat 2022

Liikennepuisto Vinkkari on avoinna 7.6.-10.8.2022 välisenä aikana yleisövuoroin (ei tilaustoimintaa). Tiistaista perjantaihin puisto on auki kello 12-18 ja viikonloppuisin kello 11-14. Maanantaisin puisto on kiinni. Juhannusperjantaina ja -lauantaina 24.-25.6. liikennepuisto on suljettu.

Elo-syyskuussa 20.8.–25.9. välisenä aikana Vinkkari on auki lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–15.
Porin päivän viikonloppuna 24.–25.9. liikennepuisto on auki kello 10-16.

Ryhmävaraukset ja yksityistilaisuudet

Ryhmävaraukset jatkuvat syksyllä 16.8.-25.9.2022 välisenä aikana.

Ryhmävarauksia voivat tehdä järjestäytyneet ryhmät, kuten päiväkodit, koulut, kerhot ja yhdistykset. Ryhmän minimikoko on 10 lasta ja ryhmällä tulee olla nimetty vastuuhenkilö, joka on paikalla vuoron ajan.

Yhdistysten ja yhtiöiden lapsilleen järjestämissä yksityistilaisuuksissa hinta on 100 euroa + alv 24 %. Ryhmävarauksia voi sopia arkipäiville (ma-pe) normaalina työaikana sähköpostilla: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Kaikki tiedustelut: liikennepuistovinkkari@pori.fi

 

Vinkkarin valoja


​​​​​Vinkkarin valoja, by Visit Pori / Anssi Koskinen