Kokous- ja juhlatalo Mekani

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Uudistunut lounas- ja tilausravintola Mekani palvelee sinua Porin Konepajanrannassa.

 

Kokous- ja juhlatalo Mekani 

Uudistunut lounas- ja tilausravintola Mekani palvelee sinua Porin Konepajanrannassa. Upeana miljöönä toimii Björneborgs Mekaniska Werkstad -konepajan vuonna 1871 valmistunut, kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Peruskorjauksen myötä paikka on saanut uuden, nykyaikaisen ilmeen, tinkimättä vanhan rakennuksen tunnelmasta. 
Porin tehdasmiljöö yllättää upeana juhlapaikkana. Olipa tilaisuutesi sitten yrityskokous, seminaari, perhejuhla tai syntymäpäivä, Mekani tarjoaa sille viihtyisät puitteet Mekanin tilausravintolassa pääset nauttimaan myös herkullisia lounaita, jotka valmistuvat tuoreista ja maukkaista raaka-aineista.


Juhlatila

Mekanin alakerrasta löytyy viihtyisä juhlasali. Tämä avara ja korkea sali tarjoaa arvokkaan tilan juhlalle kuin juhlalle. Täällä mahtuu tanssimaan häitä tai viettämään iltaa muiden juhlien merkeissä. Sali soveltuu myös pienemmille seurueille eri kattausvaihtoehtoja käyttämällä. Alasaliin mahtuu 200 henkilöä. Kattauspaikkoja saliin saa noin 120 henkilölle. Kokoustila  Mekani tarjoaa rauhallisen ja viehättävän paikan kokouksien pitämiseen. Yläkerran tilat soveltuvat erinomaisesti kokouksille, luennoille ja ryhmätyöskentelylle. Pöydät voi helposti järjestää tilaisuuden vaatimalla tavalla. Yläkerran kokoustilaan saa pöytäpaikkoja 50:lle, ilman pöytiä noin 100:lle. Suuremmille ryhmille on varattavissa myös alakerran ravintola- ja juhlasali. Onnistuneeseen kokoukseen kuuluvat kokouskahvit ja -lounaat sekä virvokkeet, jotka tarjoilee HUIKOO Catering.

 
Lounas & Catering 

Mekanin palveluihin kuuluu myös lounas, joka valmistetaan läheltä tulevista, tuoreista raaka-aineista.  Vaihtuvasta lounaslistasta löydät helposti oman suosikkisi. sekä kasvis-, kala- että liharuuan ystävät pääsevät nauttimaan mitä huolellisimmin valmistetuista aterioista.  HUIKOO Catering palvelee niin juhla- kuin koulutusväkeä herkullisilla aterioillaan. Keittiömme toimintaa ohjaavat tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, joista cateringin maittavat ateriat valmistuvat. Paikalliset, läheltä tulevat raaka-aineet saavat aina etusijan. HUIKOO Cateringin menuista löydät aina niin kotimaisia, perinteisiä suosikkeja kuin kansainvälisiäkin makumaailmoja. 
Terassi  Kattoterassilta aukeaa ihastuttava näköala Kokemäenjoen ja sen siltojen yli. Toisella puolella jokea voit nähdä Keski-Porin kirkon, jonka torni liittyy kiinteästi Mekanin historiaan. Terassi on myös oiva paikka vilvoitteluun tai esimerkiksi alkumaljojen tarjoiluun. Sinne mahtuu jopa 80 henkilöä kerrallaan.