Kirjurinluoto talvella 2019

Kirjurinluodon alueelta löytyy paljon tekemistä kaikenikäisille myös talvella. Alueella voi harrastaa monenlaista talviliikuntaa aina luistelusta ja hiihtämisestä pulkkailuun tai lenkkeilyyn luotojen alueella. Kirjurinluodossa on hyvät pysäköintimahdollisuudet, joten auton saa vaivattomasti parkkiin Pelle Hermannin leikkipuiston viereiselle pysäköintialueelle tai Palvelupuistossa sijaitsevan luisteluradan läheisyyteen.
 

Luistelua ja grillausta

Luistelemaan pääsee puistojääkentällä Angry Birds -leikkialueen vieressä, joka sijaitsee aivan Pelle Hermannin leikkipuiston kupeessa. Lisäksi vauhdinhurmaan pääsee valaistulla 500m luisteluradalla Palvelupuistossa, joka sijaitsee punaisen suulin vieressä aivan Kirjurinluoto Arenan vieressä. Palvelupuistoon pääsee kätevästi Kirjurinluodontietä.
 
Palvelupuistosta löytyy myös talviaikainen grillipaikka, jonne tuodaan kaupungin toimesta päivittäin polttopuita. Eli omat eväät mukaan!
 

Hiihtämään ja pulkkailemaan

Eripituisia valaistuja hiihtoreittejä löytyy ympäri Kirjurinluotoa. Pisin 2,5 kilometrin mittainen latu leirintäalueella on valaisematon. Latuja kunnossapidetään tarpeen mukaan ja keleistä riippuen. Kirjurinluodon pulkkamäki sijaitsee Pelle Hermannin leikkipuistossa aivan pysäköintialueen vieressä.
 
Muista myös, että useat kävelyreitit ovat käytössä läpi talven, joten Kirjurinluodossa voi virkistäytyä ympäri vuoden. Tutustu reitteihin tästä.
 

Kirjurinluodon muita palveluja

  • Wc:t avoinna joka päivä klo 9-17 Kahvila Viksun rakennuksessa
  • Kahvila Viksu avoinna helmi-huhti la-su klo 10-16.
  • Kirjurinluodon Liikunta-Arena avoinna huhtikuun loppuun saakka ti-ke klo 14-19 ja to-su klo 12-17. Lisätiedot: tempputehdas.fi

 

Kirjurinluodon talvinen karttakuva
Kirjurinluodon talvinen karttakuva, by Porin kaupunki