KIIREETÖNTÄ NAUTISKELUA MIELELLE JA KIELELLE

Kurniiko vatsassa tai painaako väsymys? Jos vastasit kumpaan vaan myöntävästi, Yyteristä ja muualta Meri-Porista löytyy useampia paikkoja, joissa voit joko helpottaa vatsan kurnimista tai levätä aktiviteettien välillä. Nappaa tästä parhaimmat vinkit majoitukseen ja ruokailuun meren rannalla!

Yyteri Resort & Camping

Yyteri Resort & Camping on ympärivuotinen leirintäalue Yyterissä, aivan hiekkarantojen ja upeiden luontoreittien välittömässä läheisyydessä. Alueelta löytyy majoitusvaihtoehtoja ympäri vuoden jokaiseen tarpeeseen aina hyvin varustelluista lomamökeistä telttapaikkoihin. Yyteri Resort & Camping tarjoaa asiakkailleen myös useita vaihtoehtoja aktiiviseen lomailuun; minigolfista saunomiseen ja polkuautoista sähköskoottereihin! Kesäaikaan alueella palvelee myös kesäravintola Ulappa, josta saa pienempään ja suurempaankin nälkään helpotusta, myös aamiaista on saatavilla.

Yyteri Resort &Camping

 

Anttooran lomakylä

Anttooran lomakylä sijaitsee luonnonkauniissa Meri-Porissa aivan meren rannalla. Lomakylä on väljästi rakennettu ja erittäin korkeatasoinen. Lomakylästä jokainen löytää varmasti itselleen sopivan majoittumisvaihtoehdon. Lisäksi Anttooran lomakylässä on kolme erilaista rantasaunaa kylpytynnyreineen ja muutamine vuodepaikkoineen sekä vanha kivinavetta kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Kaikkien huviloiden varusteluun kuuluvat mm. tv, täysin varusteltu keittiö ja upea ainutlaatuinen varaava takka. Huviloissa on suuri katettu terassi kalusteineen. Merellisen maiseman lisäksi sijainti on ihanteellinen kalastukselle.

Anttooran Lomakylä

 

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokouspaikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, virkistyshotellista löydät kaiken mitä haet ja paljon enemmän. Monipuoliset palvelut ja ympäröivä sykähdyttävän kaunis luonto saavat sinut rakastumaan Yyteriin.

Hotellissa voit nauttia kahvin tai virvokkeen vastaanoton yhteydessä olevassa aulabaarissa tai maittavan aamiaisen ja lounaan Meriravintolassa merinäköalalla. Bistro Yvonne hotellin 6. kerroksessa tarjoaa modernin eurooppalaisen tunnelman huikaisevalla näköalalla. Kesäisin Rantaravintola Helmen aurinkoisella terassilla voit nauttia viilentävistä virvokkeista tai maukkaasta purtavasta ihan rannalla.

Allegro kioski palvelee auringonpalvojia päälankongin rannanpuoleisessa päädyssä. Allegro kioski on avoinna kesäkauden kaikkina päivinä säävarauksella. Täältä löydät suolaiset ja makeat eväät sekä virvokkeet täydelliseen rantapäivään.

Virkistyshotelli Yyteri

 

Kelluvat Huvilat

Reposaaren Kelluvat Huvilat ovat täysin ainutlaatuinen matkailukohde merellisessä Porin Reposaaressa. Huvilat sijaitsevat rauhallisessa poukamassa, suojassa mainingeilta, kuitenkin vain reilun kilometrin päässä aavasta merestä. Kelluville huviloille pääset kätevästi joko maitse tai meritse, sillä molempien huviloiden runkolaiturissa on venepaikat. Huvilat ovat täysin kalustettuja ja varustettuja terassikalusteita myöden. Voit vaikkapa hypätä viilentymään auringonoton lomassa tai nauttia illalla auringonlaskusta, suoraan omalta terassilta!

Reposaaren Kelluvat Huvilat

 

Yyteri Beach-lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Lomakeskuksesta löytyy majoitusta aina yksin matkailijasta jopa isommalle perheelle. Keisarinpankki, Havulinna ja Hiekkalinna majoittavat neljästä kahdeksaan henkilöä ja ovat hyvin varusteltuja. Mikäli kaipaat tekemistä rentoutumisen lisäksi, lomakeskuksen lähistöltä löytyy paljon aktiviteetteja, kuten esimerkiksi Seikkailupuisto Huikee, erilaisia retkeilyreittejä, golfausta, beach volleyta ja vaikka mitä!

Yyteri Beach lomakylän mökki

 

Kota Pizzeria

Kota Pizzeriassa voi piipahtaa kätevästi ennen rantapäivää, jotta jaksaa seikkailla Yyterissä koko päivän! Myös rantapäivän päätteeksi saattaa nälkä yllättää ja mikä olisikaan silloin parempi vaihtoehto kuin herkulliset pizzat? Kota Pizzeria sijaitsee kätevästi Huikee Retkipisteen yhteydessä, Punaisen tuvan lähellä.  

Kota Pizzerian herkullista pizzaa

 

Rento Burger

Rento Burgerissa viihtyy takuulla koko perhe ja herkullisia burgeriannoksia löytyy jokaiseen makuun, myös perheen pienimmille! Viihtyisän Rento Burgerin löydät Huikee Seikkailupuiston ja Yyteri Beach Lomakeskuksen yhteydestä, aivan Yyterin hiekkarannan tuntumasta. Jos siis nälkä yllättää joko seikkailuiden tai rantapäivän lomassa, kannattaa ottaa suunta Rento Burgeriin!

Rento Burgerin hampurilaisannos

 

Mehubaari Yyteri

Onko kuuma, jano vai molempia? Käy hakemassa helpotusta Mehubaari Yyteristä. Nauti herkulliset ja maistuvat smoothiet paikan päällä tai nappaa mukaan. Valitse keltainen, pinkki, vihreä tai valkoinen makusi mukaan! Mehubaari toimii Trampolin Parkin lipunmyynnin yhteydessä.

Mehubaari Yyterin smoothiet rannalla