Kauppakeskus Puuvilla

Porin Puuvilla edusta
Puuvillan Kauppakeskus
Porin Puuvilla sisäkuva
Porin Puuvilla ulkokuva
Porin Puuvilla parkkipaikka
Porin Puuvilla Panoramakuva
Porin Puuvilla edusta
Puuvillan Kauppakeskus
Porin Puuvilla sisäkuva
Porin Puuvilla ulkokuva
Porin Puuvilla parkkipaikka
Porin Puuvilla Panoramakuva
Puuvillassa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy moderniin kauppakeskukseen.


Puuvillan kaupunkikorttelissa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla on Satakunnan suurin kauppakeskus Porin ydinkeskustan tuntumassa. Asiakkailleen Puuvilla tarjoilee yli 70 liikettä ja 2 000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Puuvillan Kaupunkikortteli on Satakunnan vetovoimaisin kaupan, palvelujen, koulutuksen, tapahtumien, kulttuurin ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymä.

Tehtaasta kauppakeskukseksi

Porin puuvillatehdas syntyi halusta toteuttaa unelmia, menestyä. Uusi Kauppakeskus Puuvilla jatkaa tätä tarinaa. Tämän vuosituhannen Puuvilla on enemmän kuin kauppakeskus. Se on kokonainen kaupunkikortteli, joka tarjoaa upean toimintaympäristön niin eri alojen yrityksille kuin koulutusorganisaatioille ja julkisen sektorin palveluyksiköille. Jokimaisema, klassinen teollisuus-arkkitehtuuri ja ympäristömyötäinen infrastruktuuri tekevät Puuvillasta ainutlaatuisen koko Suomessa ja Pohjoismaissa.

Kauppakeskus Puuvilla on rakennettu historiallisesti arvokasta miljöötä ja ympäristöä kunnioittaen. Kiinteistö saa 90 prosenttia tarvitsemastaan lämpö- ja jäähdytysenergiasta maaperästä ja hukkalämpövirroista. Lisäksi käytössä on uusi aurinkosähköjärjestelmä.

Puuvillan Kauppakeskuksen uniikki miljöö on palkittu useasti; Puuvilla on vuoden 2014 Porilainen Maineteko (Porin Nuorkauppakamari ry), Vuoden kauppakeskusteko 2015 (Suomen Kauppakeskusyhdistys ry) ja Pohjoismaisen kauppakeskusyhdistyksen valitsemana Suomen paras kauppakeskus 2017.