Karhuttaako?

Jos someen haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt. Kas Pori-karhut vekkulit on nyt käyneet suureen joukkohon. On aika Pori-karhujen some-retken!

Porilaiset rakastavat Poria ja Pori rakastaa porilaisia.

Rakkausteema on saanut alkunsa ex-porilaisille lähetetyistä rakkauskirjeistä. Kaupunki on muun muassa kerännyt omia rakkaustekoja rakastuporiin.fi-verkkosivuille, valjastanut rakkauslähettiläitä kuuluttamaan kaupungin parhaita puolia koko maailmalle, lähetellyt lirkuttelevia viestejä sosiaalisessa mediassa sekä suunnittelee rakkauspuistoa.

Porilaisten rakkaustekojen sarjan tuoreimpana lisäyksenä kaupunkilaisten käyttöön on luotu animaatioita tutuista karhuhahmoista. Karhuperhe koostuu yhdestätoista erilaista tunnetta ja tekemistä kuvaavasta suloisesta karhusta, joita porilaiset ja Pori-mieliset voivat käyttää sosiaalisen median kanavissa.

Pyöräilevä karhu: Tästä kaikki lähti liikkeelle. Porissa piisaa missä polkea, ylämäkiä ei juuri ole ja vastuulikin vain vahvistaa. Pumppaa renkaat täyteen ja lähde vaikkapa Yyteriin lenkille!

Tanssiva karhu: Porilainenkin tanssii! Tyyli on omansa, ihan jokaisella. Tanssijalkaa saattaa vipattaa useiden kesätapahtumien aikana, kun maauimala aukeaa tai kun Yyterissä paistaa aurinko.

Veteen hyppäävä karhu: Kukapa ei rakastaisi uimista? Varsinkin kun Porista löytyy hiekkarantojen kuningas Yyteri, kylpylätason uimahalli ja maauimala. Uikkarit päälle ja polskimaan!

Pussaava karhupari: Jokainen tarvitsee rakkautta. Pussauskoppi on näiden kyyhkyläisten lempipaikka. Toinen oiva paikka moiskauttaa suukko on Kallon kallioilla, jonne rakastunut porilainen vie mielitiettynsä.

Kävelevä karhu: Matkaa voi taittaa esimerkiksi Suomen vanhimmalla kävelykadulla eli Käviksellä. Kävis on paikka jossa porilaiset kokoontuvat ja vaihtavat lyhyet kuulumiset. Mukavan kävelyn saa aikaan myös Yyterin upealla, kuusi kilometriä pitkällä rannalla.

Naurava karhu: Porilaisuus on mielentila eikä täällä muuten pärjää. Porilaisia naurattaa ja ilostuttaa moni asia: esimerkiksi maauimalan aukeaminen kesällä, Ässien voitto sekä Porin Päivä.

Kiikkulauta-karhu pikkukarhuineen: Pori on Lapsiystävällinen kunta. Ja löytyyhän täältä lapsien oma paratiisi; Kirjurinluoto. Kirjurinluodossa vierähtää tovi jos toinenkin lasten ja lastenmielisten paratiisissa.

Surffaava karhu: Mukavuusalue löytyy tietenkin Yyterin sannoilla. Hänet tunnistaa rennonletkeästä keinumisestaan aallon harjalla.

Saksofonin kanssa surffaava karhu: Aina on kesää ja jazzia jäljellä. Tämä kulttuurin ja kesän rakastaja viihtyy niin Kallon surffiaalloilla kuin Kirjurinluodon rytmeissä.

Joogaava karhu: Jopa porilaisen pitää välillä vetää verkkarit jalkaan ja lähteä luontoon. Voit löytää joogakarhun Kirjurinluodon nurmikolta tai Yyterin sannoilta.

Itkevä karhu: Pori menee aina tunteisiin. Se itkettää, naurattaa, ja ennen kaikkea koskettaa. Oli sitten kyse sadesäästä Yyterissä tai Ässien voittoa.   

 

Karhut löydät yleisimmistä sosiaalisen median kanavista hakusanalla visitpori.