Finnish Archipelago Routes - online-varauskanava

ilmakuva saaristotie Reposaari-Ahlainen
Culture and culinarism at Ahlströms works
Yyterin hiekkaranta
ilmakuva saaristotie Reposaari-Ahlainen
Culture and culinarism at Ahlströms works
Yyterin hiekkaranta
Uuden Finnish Archipelago Routes –alustan avulla suunnittelet ja ostat juuri itsellesi sopivan lomamatkan käden käänteessä rannikolle ja saaristoon. Myös Pori on mukana alustalla – katso valmiit teemareitit, muokkaa ehdotuksia toiveidesi mukaisesti ja varaa samalla majoitus sekä mieleisesi aktiviteetit!

Verkkoalustalla matkailija voi suunnitella ja ostaa matkansa aktiviteetteineen. Porin osalta alustalta löytyy tällä hetkellä muun muassa Ahlströmin Noormarkun ruukkialue, idyllisen ihana Reposaari, Koivuniemen Herran farmin MuuMaa -landeteemapuisto Merikarvialla, Virkistyshotelli Yyteri sekä Seikkailupuisto Huikee Porin Yyterissä. 

Ruukkien teemareitti

Ruukkien teemareitin voit aloittaa kummasta päästä vain, mikä parhaiten sopii omaan aikatauluusi. Matka kulkee Noormarkun ruukeilta, Leineperin, Kauttuan, Teijon kylien kautta Taalintehtaalle. Ruukkireitin varrella sijaitsee monia kahviloita ja ravintoloita, joissa pääsee maistamaan paikallisesti tuotettuja herkkuja. 

Reposaaren puutaloidylli

Yksi Finnish Archipelago Routes –alustan valmiista teemareiteistä on Vanhat puutalokaupungit -kierros. Porin osalta teemareittiin kuuluu idyllisen ihana Reposaari eli porilaisittain Räpsöö, joka on todellista puutalojen idylliä. Moni-ilmeiset puutalot, norjalaistyylinen tunturikirkko ja kalasatama troolareineen tekevätkin saaresta – voisiko sanoa – maalauksellisen.  

Aktiviteettia koko perheelle

Jos olet matkassa koko perheen voimin, niin Perhematkailua saariston ja rannikon alueella on sopiva paketti sinulle ja perheellesi! Saariston ja rannikon alueelta löytyy nimittäin jos jonkinlaista tekemistä perheen pienimmille, vanhempia unohtamatta. Porin osalta reitin kohokohtia ovat Koivuniemen Herran farmin MuuMaa -landeteemapuisto Merikarvialla, Virkistyshotelli Yyteri ja Seikkailupuisto Huikee Porin Yyterissä.