Ennätyksellisen laaja ruoka- ja juomapalveluvalikoima Yyterissä

Kesä ja aurinkoiset kelit ovat vihdoin täällä! Kesän ykköskohde on tietenkin Yyteri ja tässä artikkelissa kerrommekin Yyterin alueen ruoka- ja juomapalveluista – ja niitähän riittää! Tänä kesänä Yyterissä on nimittäin laajempi kattaus palvelutarjontaa kuin koskaan aikaisemmin.
Yyteri ranta

Yyterin sannat kutsuvat nauttimaan kesästä aivan uskomattomien maisemien äärellä – sellaisten maisemien, jotka yleensä vaativat matkustamista tuhansien kilometrien päähän. Kaipasitpa sitten rentoutumista, uusia seikkailuja tai vaikkapa luontoretkeilyä, on Yyteri nappivalinta kesäiseksi lomakohteeksi. Kurkkaa alta Yyterin kesäsesongin ruoka- ja juomapalvelutarjontaa ja ota kesällä suunta kohti ainutlaatuista Yyteriä. Yyterin rannan ja lähialueen palveluista voit lukea lisää täältä. Myös Yyterin WC- ja suihkutilat ovat avoinna 1.6. alkaen klo 10-21 ja uimavalvonta Yyterissä alkaa 15.6. 

Helpotusta janoon ja pikkunälkään

Yyterinsantojentien päässä, punaisen tuvan edustalla, sijaitsee Yyterin grilli ja jäätelö, jossa on tarjolla muun muassa perinteisiä grillituotteita, hedelmiä, thai-ruokaa, jäätelöä sekä kylmiä ja kuumia juomia. Voit vaikka napata grillistä eväät kätevästi mukaan rannalle! Yyterin grilli ja jäätelö on avoinna ma klo 10-21 ja muina päivinä klo 9-22.

Yyterin grilli ja jäätelö

Kuuman rantapäivän vietossa pikkunälkä saattaa yllättää ja myös virkistävä juoma maistuu aivan taivaalliselta. Bikini Bar on rantakahvila Yyterin rannalla, josta saat jäätelöt, virvokkeet sekä maistuvat pikkupurtavat rantapäivän viettoon! Bikini Bar on avoinna 1.6. alkaen joka päivä klo 11-21.

Yyteri Bikini Bar

Yyterin rannalla sijaitsee myös Allegro kioski,  josta voi kuuman rantapäivän lomassa hakea niin virvokkeita, jäätelöä kuin vaikkapa hodareitakin! Kioski on avoinna 28.5. alkaen säävarauksella klo 10-18. Jos mielesi tekee jääkylmää jätskiä, niin sitä saa myös esimerkiksi Virkistyshotelli Yyterin jäätelökioskista, joka sijaitsee rannalla Rantaravintola Helmen vieressä ja joka on auki säävarauksella.

Jäätelö

Lämpimänä rantapäivänä virkistävä juoma jos toinenkin tulee tarpeeseen! Huikee Trampolin Parkin yhteydessä toimiikin mehubaari, josta voit napata mukaan virkistävän smoothien tai jääshaken. Mehubaari on avoinna ma-la klo 11-19 ja su klo 12-18. Yyterin näkötornin kahvilassa sen sijaan voit nautiskella kahvit 60 metrin korkeudessa - maisemat ovat siis takuulla kohdillaan! Näkötornin kahvila on auki 9.6. alkaen joka päivä klo 12-17.

Entäs jos isompi nälkä yllättää?

Yyteristä löytyy paljon mahtavia vaihtoehtoja myös isomman nälän yllättäessä. Rantaravintola Helmeltä löytyy apu nälkään maukkaiden burgereiden, leipien ja korien muodossa. Janon sammuttaminen onnistuu myös varmasti ja makean nälkään voi napata vaikkapa jäätelön. Ravintola on auki päivittäin klo 11-22 ja keittiö on avoinna klo 21.30 asti. Virkistyshotelli Yyterin Meriravintolassa  koko perhe saa nautiskella herkullisesta ruoasta, kuten esimerkiksi burgereista, salaateista ja grilliruoista sekä tietysti jälkkäreistä! Ravintolassa on myös buffet-aamiainen katettuna päivittäin. Meriravintola on avoinna päivittäin klo 7-22: buffetlounas klo 12-15 ja À la carte klo 22 asti (Huom! Keittiö sulkeutuu klo 21.30).

Rantaravintola Helmi Yyterissä

2.6. alkaen Yyterissä palvelee myös Rento Burger, josta löydät herkullisia burgeriannoksia jokaiseen makuun - myös perheen pienimmille! Viihtyisän Rento Burgerin löydät Huikee Seikkailupuiston ja Yyteri Beach Lomakeskuksen yhteydestä, aivan Yyterin hiekkarannan tuntumasta. Rento Burger on avoinna heinäkuussa ma-la klo 11-21 ja su klo 12-19. Jos sen sijaan olet enemmänkin pizzan ystävä, on toiveisiisi vastattu! 7.6. alkaen voi nimittäin piipahtaa Kota Pizzeriaan, josta saa ennen rantapäivää taikka rantapäivän päätteeksi herkulliset pizzat, jotka vievät takuulla nälän mennessään! Kota Pizzeria palvelee heinäkuussa ma-la klo 12-22 ja su klo 12-19.

Rento Burger

Vähän fiinimpää ruokapaikkaa etsivälle Bistro Yvonne on oiva valinta, sillä Bistro Yvonne tarjoaa huikeat näköalat sekä rennon tunnelman herkullisen illallisen nauttimiseen ja ruoka-annokset valmistetaan aina sesongin herkkuja hyödyntäen. Bistro on avoinna ti-la klo 16-24. Yyteri Resort & Campingin kesäravintola Ulapasta sen sijaan saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään ja aurinkoisella terassilla voit lisäksi nauttia kesään kuuluvista kylmistä juomista ja jäätelöstä. Ulappa on auki kesällä Ma-La klo 8 - 21 (keittiö 11-20) ja Su klo 8 - 19 (keittiö 11-18). Lisäksi 3.6. entisen Meriravintolan tiloihin avautuu Meri Martina niminen ravintola, josta saa laadukasta ja takuulla maistuvaa ruokaa jokaiseen makuun. Meri Martina on avoinna päivittäin klo 11-18.

Bistro Yvonnen kattausta ja Yyterin maisemaa ikkunasta

Myös muualla Yyterin alueella runsaasti erilaisia ravintolapalveluita

Yyterin ollessa Pohjoismaiden upein hiekkaranta on se myös paljon muuta, sillä nimen alle mahtuu esimerkiksi kuvan kaunis Kallo ja idyllisen ihana Reposaari. Myös erilaisia ravintolapalveluita löytyykin kattavasti koko Yyterin alueelta!

Yyterin Golfravintolassa on päivittäin tarjolla maittava lounas- ja päivällisbuffet klo 11-19. Lisäksi ravintolalla on À la carte –lista täynnä herkullisia annoksia! Ravintola palvelee päivittäin klo 8-20. Cafe Kallossa sen sijaan voit nauttia laadukkaista kahvilatuotteista hulppeissa maisemissa, aavan meren  äärellä. Kahvila on avoinna  9.6. alkaen joka viikko keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-18.

Cafe Kallo terassi

Reposaaressa sijaitsevassa Ravintola Merimestassa voit nauttia korkealaatuisesta ja maukkaasta ruoasta huikaisevissa merimaisemissa. Merimesta on avoinna 7.6. alkaen arkisin klo 11-17 ja viikonloppuisin klo 12-17. Juhannuksen jälkeen avoinna ma-pe 11-18 ja la-su 12-18. Suomen vanhimmassa ravintolassa, perinteikkäässä Ravintola Reposaaressa, voi nauttia paikallisista kalaherkuista sekä ainutlaatuisesta ilmapiiristä. Ravintolan noutopöytä on avoinna ti-su klo 12-16. Ravintolan yhteydessä toimii kesän ajan myös Hotellin Kaffila, jossa voit käydä nautiskelemassa vaikkapa kahvin ja graavileivän. Marina Merilokki sen sijaan on  viihtyisä ja suojaisa vierasvenesatama Porin Reposaaressa, jossa voit muun muassa tankata sekä auton että veneen ja ruokailla rantaterassilla ohi lipuvia veneitä ihaillen. Marina Merilokki on avoinna kesäkuussa ti-to klo 12-18, pe-la klo 12-19 ja su klo 12-18.

Reposaaren Marina Merilokki ja veneet

Kahvila-ravintola Aallonmurtaja on Uniluodossa sijaitseva merellisen mukava seurustelupaikka, josta löytyy erilaisten herkkujen ja virvokkeiden lisäksi myös muun muassa karaoke ja biljardi ja jossa saa ajoittain nauttia myös livemusiikista! Aallonmurtaja on avoinna ma-to klo 14-21, pe klo 14-00.30, la klo 10-00.30 ja su klo 12-18.