News archive

Taistelu kulttuurin puolesta on käynnissä! Teatterien ja konserttisalien sijasta kulttuuria, näytelmiä ja viihdettä on nyt tarjolla suoraan kotisohvilta käsin. Virtuaaliset esitykset odottavat sinua ja listasimme niistä muutamia paikallisia. Pääset katsomaan kaikkia täysin maksutta!
Poikkeusolot vaativat poikkeustoimia myös vanhemmilta. Me keräsimme vinkkejä ulkoilupaikoista koko perheelle!
Tee pyhiinvaellus hyvän mielen maanpäälliseen pääkaupunkiin – tuhansien merellisten tarujen ja tarinoiden Reposaareen. Reposaarella on paljon tarjottavaa ennakkoluulottomille reissaajille. Poikkeusolojen aikana Reposaaressa voi vaikka ulkoilla! Ota kohteeksi esimerkiksi takaranta ja linnakepuisto.
Kesätapahtumien mekkana tunnetusta karhukaupungista kajahtaa! Musiikkifestareita, urheilutapahtumia, teatteria ja yhteiskunnallista keskustelua – niistä on Porin kesä 2020 tehty.
Asiakaspalvelupisteemme Itäpuistossa suljetaan toistaiseksi. Palvelemme kuitenkin puhelimitse ja verkossa.
Porin kaupungin johtoryhmä päätti 13. maaliskuuta Porin kaupungin rajoituskäytännöistä koronavirusuhan aikana. Myös Promenadisali suljetaan 14.3.–31.5.2020.
Yyterin Keisarinpankin pulkkamäkeä on päästy pakkasten myötä lumettamaan uudelleen. Viikonloppuna pulkkamäki aukeaa jälleen pulkkailijoille.
Pori on mukana Matkamessuilla Helsingin messukeskuksessa 16.-19. tammikuuta. Esillä messuilla ovat kaupungin kärkikohde Yyteri ja vastuullinen matkailu sekä kesän kovin jazzfestivaali Pori Jazz.
Vaikka lunta ei sataisikaan taivaan täydeltä, voi Porissa nautiskella monesta tekemisestä myös talviaikaan. Ota vinkit haltuun, löydä uusi mukavuusalueesi ja antaudu talven elämyksiin!
Yyterissä aloitetaan valmistelevat työt Keisarinpankin pulkkamäen lumetusta varten. Toiveissa on, että lumetus saataisiin käyntiin loppiaisen jälkeen.

Pages