Tyttö pyöräilee pitkospuilla

Sykkeen kohotusta pyörän selässä!

Kaipaatko adrenaliinia elämääsi, mutta juoksulenkit tuntuvat tylsiltä? Nappaa pyörä mukaan ja lähde kokeilemaan maastopyöräilyä! Porissa on useita upeita maastopyöräreittejä, joista voit valita omaan tasoosi sopivan.

Tyttö pyöräilee pitkospuilla

Porissa on mahtavat mahdollisuudet maastopyöräilyyn ja parasta on, että reittejä löytyy lähes jokaiselle vaatimustasolle.

Porin metsän reitit

Porin metsässä (osoitteessa Metsämiehenkatu 21) on useita erilaisia ja eritasoisia reittejä, joita voi kulkea joko jalan tai pyörällä. Porin metsässä on myös nimenomaan maastopyöräilylle luotu reitti, jonka pääset katsomaan tästä kartasta. Mikäli kuljet pyörällä muilla kuin maastopyöräreitillä, muistathan ottaa huomioon muut reiteillä kulkijat.

Pyörä polulla järven rannassa

Yyterin reitit

Yyteri on tunnettu rantakohde, mutta monipuolisessa Yyterissä on myös mahdollista retkeillä jopa yhdellätoista erilaisella reitillä. Näistä reiteistä kuusi soveltuu pyöräilyyn. Yyteriin avattiin 21.10. täysin uusi maastopyöräreitti, joka kantaa nimeä Karhuluodon kierros. Lisäksi muita pyöräiltäviä reittejä Yyterissä ovat Munakarin kierros, Huikee reitti, Keisarin kierros, Santojen lenkki ja Golfpolku. 

Kaikki Yyterin retkeilyreitit ovat nähtävillä sähköisestä kartasta, johon voit klikata itsesi tästä.

Yyterissä liikkuessa on erityisen tärkeää muistaa pysyä merkityillä reiteillä, jotta upea hiekkarantamme säilyy samanlaisena tulevaisuudessakin. Voit katsoa tarkempia ohjeita Yyterissä pyöräilyyn ja liikkumiseen täältä.

Tyttö pyöräilee pitkospuilla