Kumppanuus Visit Porin kanssa 2023

Tarjoamme eritasoisia kumppanuuksia maksuttomasta maksullisiin. Ne sisältävät mm. näkyvyyttä verkossa ja matkailuesitteessä. Teetämme kumppanuudesta riippuen sinulle myös käännökset eri kieliversioihin!

Oletko matkailu-, elämys-, tapahtuma- tai ravintola-alan yrittäjä? Tarjoamme yrityksellesi käyttöön palvelukorttia, jonka avulla voit helposti tuoda esille palvelusi Visit Porin verkkosivuilla. Päätä itse, millaisen kumppanuuden kanssamme haluat! Kumppanuus on voimassa aina kalenterivuoden. Maksullisiin kumppanuuksiin pääsee mukaan syksyllä joulukuun alkuun mennessä seuraavalle vuodelle. Maksuttomaan kumppanuuteen voi tulla mukaan milloin vain.

Mitä kumppanuuksiin kuuluu?

Näkyvyyttä verkossa

Sisältää palvelukortin visitpori.fi -verkkosivulle: Yksinkertaisimmillaan yrityksen itse tuottama sivu suomeksi. Halutessasi vähän enemmän me käännätämme sivun englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi. Max 10 kuvaa karuselliin, linkit omalle kotisivulle ja some-kanaviin. Palvelukortti on voimassa kalenterivuoden.

Hakukonemarkkinointi: Visit Pori ostaa maksullisten perus- ja pluskumppaneidensa palvelukorteille näkyvyyttä kategorioittain Google -hakumainontana, joka nostaa kategorioita ja sitä kautta Porin matkailupalveluita helpommin löydettäväksi  hakukonetuloksissa.

Mikäli olet valinnut pluskumppanuuden, niin saat lisäksi sponsoroidun karusellimainoksen kanavissamme, mahdollisuuden arvontaan ja vaikuttajamarkkinointia.

Näkyvyyttä mediassa

Verkkonäkyvyyden lisäksi perus- ja pluskumppaniyrityksellä on rivinäkyvyys myös matkailuesitteessä. Esitteet käännetään englanniksi ja saksaksi.

Näkyvyys somessa

Mikäli olet valinnut pluskumppanuuden, niin yrityksesi saa sponsoroidun somenoston Visit Porin kanavissa. Lisäksi teemme vaikuttajamarkkinointia keskitason vaikuttajan kanssa.

Lisäksi

Tarjoamme kumppaneille koulutuksia, muita yhteisesti sovittavia markkinointitoimenpiteitä ja paljon muuta.

Verkkokauppa

Verkkosivumme mahdollistavat kaikkien kumppaniyritysten oman myynnin osoitteessa shop.visitpori.fi. Esim. pääsylipun voi ostaa suoraan verkkosivujemme kautta. Haluamme tällä helpottaa matkailijoiden matkan suunnittelua ja parantaa tietoisuutta Porin alueen palvelutarjonnasta.

Hinnasto ja sopimuksen solmiminen

Tarkemmat tiedot ja hinnat kumppanuuksista löytyvät mediakortista.

Yhteistyösopimuksen kesto kalenterivuosi (tammi-joulukuu). Kumppanihaku on loka-marraskuussa seuraavalle vuodelle. Kumppanuuteen pääsee mukaan myös muulloin, mutta osa toimenpiteistä on saatettu jo toteuttaa.

Haluan kumppaniksi

Ota yhteyttä: Marjukka Heino, p. 044 701 7922 tai marjukka.heino@visitpori.fi

Tai täytä suoraan kumppanisopimus ja anna tarvittavat tiedot ja kuvat tällä lomakkeella.