Kumppanuus Visit Porin kanssa 2022

Tarjoamme eritasoisia kumppanuuksia maksuttomasta maksullisiin. Ne sisältävät näkyvyyttä verkossa ja matkailuesitteessä. Teetämme kumppanuudesta riippuen sinulle myös käännökset eri kieliversioihin!
Kumppanuus

Kumppanuus, by Visit Pori

Oletko matkailu-, elämys- tai ravintola-alan yrittäjä? Tarjoamme yrityksellesi käyttöön palvelukorttia, jonka avulla voit helposti tuoda esille palvelusi Visit Porin verkkosivuilla. Päätä itse, millaisen kumppanuuden kanssamme haluat!

MITÄ KUMPPANUUKSIIN KUULUU?

NÄKYVYYTTÄ VERKOSSA

Sisältää palvelukortin visitpori.fi -verkkosivulle: Tai vaihtoehtoisesti näkyvyyden businesspori.fi -sivustolle, riippuen toimialastasi. Yksinkertaisimmillaan yrityksen itse tuottama sivu suomeksi. Halutessasi vähän enemmän me käännätämme sivun englanniksi, saksaksi ja nyt myös ruotsiksi. Max 10 kuvaa karuselliin, linkit omalle kotisivulle ja some-kanaviin. Palvelukortti on voimassa kalenterivuoden.

Hakukonemarkkinointi: Visit Pori ostaa maksullisten perus- ja pluskumppaneidensa palvelukorteille näkyvyyttä kategorioittain Google -hakumainontana, joka nostaa kategorioita ja sitä kautta Porin matkailupalveluita helpommin löydettäväksi  hakukonetuloksissa.

Mikäli olet valinnut pluskumppanuuden, niin saat lisäksi TOP-sisältömarkkinointiartikkelin visitpori.fi -verkkosivulle. Tämä tarkoittaa Visit Porin verkkosivulle luotavia kumppanuusartikkeleita. Artikkeli kirjoitetaan matkailijoille suunnatusti ryhmäartikkelina. Kumppani saa artikkeliin nostona oman yrityksensä nimen ja ohjauksen yrityksen palvelukortille visitpori.fi:ssä. TOP-sisältömarkkinointiartikkeli löytyy visitpori.fi -verkkosivujen etusivulta ja se nostetaan Visit Porin sosiaalisen median kanaviin sekä orgaanisena että sponsoroituna nostona.

NÄKYVYYS PRINTISSÄ

Verkkonäkyvyyden lisäksi perus- ja pluskumppaniyrityksellä on rivinäkyvyys myös matkailuesitteessä. Esitteet käännetään englanniksi ja saksaksi.

NÄKYVYYS SOMESSA

Mikäli olet valinnut pluskumppanuuden, niin yrityksesi saa sponsoroidun somenoston Visit Porin kanavissa. Lisäksi TOP-sisältömarkkinointiartikkeli nostetaan Visit Porin sosiaalisen median kanaviin myös sponsoroituna.

LISÄKSI

Tarjoamme kumppaneiden käyttöön Visit Porin markkinointiosaamisen, kumppaneiden oman Fb-ryhmän tiedottamiseen, koulutuksia, muita yhteisesti sovittavia markkinointitoimenpiteitä ja paljon muuta.

Verkkokauppa

Verkkosivumme mahdollistavat kaikkien kumppaniyritysten oman myynnin osoitteessa shop.visitpori.fi. Esim. pääsylipun voi ostaa suoraan verkkosivujemme kautta. Haluamme tällä helpottaa matkailijoiden matkan suunnittelua ja parantaa tietoisuutta Porin alueen palvelutarjonnasta.

Hinnasto ja sopimuksen solmiminen

Tarkemmat tiedot ja hinnat kumppanuuksista löytyvät mediakortista.

Yhteistyösopimuksen kesto kalenterivuosi (tammi-joulukuu). Kumppanihaku on loka-marraskuussa seuraavalle vuodelle. Kumppanuuteen pääsee mukaan myös muulloin, mutta osa toimenpiteistä on saatettu jo toteuttaa.

 

Haluan kumppaniksi

Ota yhteyttä: Marjukka Heino, p. 044 701 7922 tai marjukka.heino@visitpori.fi

Tai täytä suoraan kumppanisopimus ja anna tarvittavat tiedot ja kuvat tällä lomakkeella.