Kumppanuus Visit Porin kanssa

Tarjoamme yhteistyöpaketteja, jotka sisältävät näkyvyyttä verkossa ja toiveidesi mukaan myös matkaoppaassamme. Teetämme sinulle myös käännökset eri kieliversoihin!
Kumppanuus
Kumppanuus, by Visit Pori

Oletko matkailu-, elämys- tai ravintola-alan yrittäjä? Tarjoamme yrityksellesi käyttöön palvelukorttia, jonka avulla voit helposti tuoda palvelusi esille Visit Porin verkkosivuilla. Samalla ilmoituksella voit varata yrityksellesi tilaa verkkosivuiltamme ja ilmoituspaikan esitteestä, sekä Visit Pori-sovelluksesta.

MITÄ PALVELUKORTTIIN KAIKKIAAN KUULUU?

NÄKYVYYS VERKOSSA

Sisältää palvelukortin visitpori.fi -verkkosivulle: Yrityksen itse tuottama sivu suomeksi. Me käännätämme sivun englanniksi ja saksaksi.
Max 10 kuvaa karuselliin, linkit omalle kotisivulle, some-kanaviin. Mukaan pääsee kaksi kertaa vuodessa. Palvelukortti on voimassa vuoden.

NÄKYVYYS PRINTISSÄ

Verkkonäkyvyyden lisäksi yrityksellä on näkyvys myös matkailuoppaassa.
Ilmoitusmoduuli on yrityksen oma esittely matkailuoppaassa. Ilmoitusmoduuleja on 3 eri kokoa. Esitteet käännetään englanniksi ja saksaksi.
Helppo lähteä mukaan: käytetään samaa sisältöä kuin webissä ja tiedot annetaan samalla kertaa. Mukaan pääsee syksyllä sekä keväällä.
Voimassa vuoden.

NÄKYVYYS SOMESSA

Mikäli olet valinnut printtinäkyvyydeksi 1/3- tai 1/1-näkyvyyden, niin yrityksesi saa somenostoja Visit Porin kanavissa. 

Sovellus ja verkkokauppa

Yhteistyökumppanina saat tilaa Visit Porin sovelluksesta. Sovellus kulkee mukana taskussa ja sisältää paikallisia etuja. Sovellus toimii Porin kävijöiden oppaana kaupunkiin, mutta toimii rahanarvoisten etujen myötä loistavasti myös paikallisille kävijöille – opas kertoo, mitä Porissa voi tehdä, nähdä, kokea, syödä ja juoda… Visit Porin yhteistyökumppaneille tämä on veloituksetonta! Edellytämme valmista mainosmateriaalia, joka sisältää rahanarvoisen tarjouksen, jotta käyttäjä voi aidosti saada sovellukselta todellista lisäarvoa.

Lisäksi verkkosivumme mahdollistavat yritysten oman myynnin osoitteessa shop.visitpori.fi. Esim. pääsylipun voi ostaa suoraan verkkosivujemme kautta. Tämä mahdollisuus kuuluu osaksi palvelukorttia ja sen hintaa. Haluamme tällä helpottaa matkailijoiden matkan suunnittelua ja parantaa tietoisuutta Porin alueen palvelutarjonnasta.

Hinnasto ja sopimuksen solmiminen

Mediakortti

Yhteistyösopimuksen kesto 12 kk.

 

Haluan kumppaniksi

Ota yhteyttä: Marjukka Heino, p. 044 701 7922 tai marjukka.heino@visitpori.fi

Tai täytä sopimus osoitteessa: https://my.surveypal.com/VisitPori