Kumppanuus Visit Porin kanssa

Tarjoamme kumppanuutta, joka sisältää näkyvyyttä verkossa ja myös matkailuesitteessä. Teetämme sinulle myös käännökset eri kieliversoihin!
Kumppanuus

Kumppanuus, by Visit Pori

Oletko matkailu-, elämys- tai ravintola-alan yrittäjä? Tarjoamme yrityksellesi käyttöön palvelukorttia, jonka avulla voit helposti tuoda palvelusi esille Visit Porin verkkosivuilla. Samalla ilmoituksella voit varata yrityksellesi tilaa verkkosivuiltamme ja matkailuesitteessä.

MITÄ KUMPPANUUTEEN KAIKKIAAN KUULUU?

NÄKYVYYS VERKOSSA

Sisältää palvelukortin visitpori.fi -verkkosivulle: Yrityksen itse tuottama sivu suomeksi. Me käännätämme sivun englanniksi ja saksaksi. Max 10 kuvaa karuselliin, linkit omalle kotisivulle, some-kanaviin. Palvelukortti on voimassa vuoden.

Hakukonemarkkinointi: Visit Pori ostaa kumppaniensa palvelukorteille näkyvyyttä kategorioittain Google -hakumainontana, joka nostaa kategorioita ja sitä kautta Porin matkailupalveluita helpommin löydettäväksi  hakukonetuloksissa.

Mikäli olet valinnut Plus-kumppanuuden, niin saat lisäksi TOP-sisältömarkkinointiartikkelin visitpori.fi -verkkosivulle. Tämä tarkoittaa Visit Porin verkkosivulle luotavia kumppanuusartikkeleita. Artikkeli kirjoitetaan matkailijoille suunnatusti ryhmäartikkelina. Kumppani saa artikkeliin nostona oman yrityksensä nimen ja ohjauksen yrityksen palvelukortille visitpori.fi:ssä. TOP-sisältömarkkinointiartikkeli löytyy visitpori.fi -verkkosivujen etusivulta ja se nostetaan Visit Porin sosiaalisen median kanaviin orgaanisena nostona.

NÄKYVYYS PRINTISSÄ

Verkkonäkyvyyden lisäksi yrityksellä on rivinäkyvys myös matkailuesitteessä. Esitteet käännetään englanniksi ja saksaksi.

NÄKYVYYS SOMESSA

Mikäli olet valinnut Plus-kumppanuuden, niin yrityksesi saa sponsoroidun somenoston Visit Porin kanavissa. Lisäksi TOP-sisältömarkkinointiartikkeli nostetaan Visit Porin sosiaalisen median kanaviin.

LISÄKSI

Tarjoamme kumppaneiden käyttöön Visit Porin markkinointiosaamisen, kumppaneiden oman Fb-ryhmän tiedottamiseen, koulutuksia, muita markkinointitoimenpiteitä ja paljon muuta.

Verkkokauppa

Verkkosivumme mahdollistavat yritysten oman myynnin osoitteessa shop.visitpori.fi. Esim. pääsylipun voi ostaa suoraan verkkosivujemme kautta. Tämä mahdollisuus kuuluu osaksi palvelukorttia ja sen hintaa. Haluamme tällä helpottaa matkailijoiden matkan suunnittelua ja parantaa tietoisuutta Porin alueen palvelutarjonnasta.

Hinnasto ja sopimuksen solmiminen

Mediakortti

Yhteistyösopimuksen kesto 12 kk.

 

Haluan kumppaniksi

Ota yhteyttä: Marjukka Heino, p. 044 701 7922 tai marjukka.heino@visitpori.fi

Tai täytä sopimus osoitteessa: https://my.surveypal.com/visitpori-kumppanuus