Aktiivinen Yyteri

Aktivoidu Yyterin lukuisten palveluiden parissa tai hikoile itsesi sfääreihin. Tarjoamme ulkona liikkuvalle peuhukkaat puitteet ja pauhut. Lääniä löytyy palautumiseenkin.
Aktivoidu Yyterissä
Aktivoidu Yyterissä, by Visit Pori / Anssi Koskinen

Hiekkaa riittää ja luovuudella ei ole rajoja. Yyteri tarjoaa monenmoista ajankulua lapsiperheille ja muille nopsajalkaisille. Rannallaolon lisäksi voi pulahtaa kylpylän altaisiin, ottaa haltuun kymmenien kilometrien retkeilypolut, kiipeillä köysiradalla seikkailupuistossa tai poiketa näkötornissa maisemia yytsimässä.

TALVIUI  Yyteri Resort & Campingin talviuinti kevätkaudella 2019 torstaisin ja lauantaisin klo 14 - 18 jatkuen maaliskuun loppuun. Hinnat: 6 € / kerta, 45 € / 10-kortti.

Ystävänpäivänä 14.2. kaksi yhden hinnalla! Yhteensä hinta kahdelta siis 6 € tai yksi kerta kymppikortista. Tarjous on voimassa vain torstaina 14.2. klo 14-18.

Hiihtolomaviikolla avantosaunojen aukioloaika pidetty klo 20 saakka!

RATSASTA Myös hevosille löytyy Yyteristä oma ranta. Koko Munakarin särkän etelänpuoleinen alue on varattu rannalla ratsastaville. Yyterissä voi ratsastaa lännen tyyliin tai lähteä vaikkapa luontoon opastetulle maastoretkelle. Metsässä risteilee kilometreittäin hiekkateitä ja pieniä polkuja, joissa riittää tutkimista useaksi tunniksi. Maastoretki Yyterin hiekkarannalle on unohtumaton elämys!

Laukkaa sannalla
Laukkaa sannalla, by Visit Pori / Anssi Koskinen

 

PURJELAUTAILE Yyteri on ykköspaikka myös aloitteleville surffareille. Suotuisat tuulet ja matala ranta tarjoavat erinomaiset puitteet niin lautailun opettelemiseen kuin vaativaankin harrastamiseen.

SUP-LAUTAILE Suppaus on stand up paddle boardingia eli surffilautaa isommalla laudalla edetään seisten melomalla. Suppaus on koko perheelle sopiva liikuntamuoto, jonka parissa kiireet unohtuvat. Laudan päällä on helppo pysyä, etenkin rauhallisissa vesiolosuhteissa.

POLKUPYÖRÄILE Yyterin alueella on useita kymmeniä kilometrejä pyöräilyteitä, asfalttiteistä hiekkapolkuihin. Merituuli vilvoittaa matkaa kivasti ja kauniit maisemat vaihtuvat merestä metsiin. Polkupyöriä ja fat-bikeja voi myös vuokrata.

LENKKEILE Meren rantaviivan hiekkapohja antaa otollisen alustan juoksulenkille. Kuusi kilometriä suuntaansa ja maisemat, joita ei löydy mistään muualta. Lisäksi Yyteriä ympäröivältä alueelta löytyy erilaisia retkeilyreittejä yli 30 kilometriä!

KIIPEILE Yyterin Näkötornin kylkeen on rakennettu yksi Suomen korkeimmista ulkokiipeilyseinistä.  Lähes 40 metrin korkeudelta näköalat ovat varmuudella mieleenpainuvat. Vastaavasti Näkötornin katolta, noin kuudestakymmenestä metristä voi laskeutua vaijereita pitkin alas. Vähän vaatii kanttia mutta on sen väärtti!

Kiipeä korkeuksiin
Kiipeä korkeuksiin, by Visit Pori / Anssi Koskinen

 

SEIKKAILE Nauti Yyterin luonnosta aivan uudenlaisella tavalla: etene puiden varaan rakennettuja ratoja pitkin kohti korkeuksia, koettele tasapainoasi ja heittäydy turvavaijerin varassa seuraavalle etapille. Ratoja löytyy kaikenlaisille liikkujille: pienille ja suurille, kokeneille ja arkajaloille.

PELAILE Mikäli pelkkä auringonpalvonta käy pitkästyttämään, voi rantahietikolla tai sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevilla kentillä harrastaa muitakin hien nostattavia aktiviteetteja. Puitteet ovat parhaimmillaan vaikka beach futista ja rantalentisturnausta varten. Välineitä voi myös vuokrata lukuisiin lajeihin, kuten frisbeegolfiiin, tennikseen, sulkapalloon, petankkiin tai vaikka mölkkyyn.

GOLFAA Rannan tuntumassa sijaitseva golfkenttä tarjoaa uniikit maisemat golfin harrastajille. Kenttä on rakennettu pitkälti maaston ehdoilla ja useat vesiesteet sekä rantadyynit tekevät pelaamisesta entistäkin kiinnostavampaa. Hiekkapohjaisen maaston ansiosta Yyterin pelikausi on pitkä, yleensä huhtikuusta pitkälle syksyyn. Leirintäalueelta löytyy uusittu minigolf-rata.

 

Golfaa ja nauti
Golf, by Visit Pori / Anssi Koskinen

KYLVE Kylpylän lämpimän veden, hierovien putousten, porealtaan ja turkkilaisen tai suomalaisen saunan yhdistelmä virkistää niin mieltä kuin kehoakin. Perheen pienimmille riittää riemua puuha-altaassa ja liukumäessä.

UI Heitä arkiset huolesi, pulahda mereen ja kelluttele laineiden liplattaessa. Vedestä saat vastusta kun loivasti syvenevä meri ja hienohiekkainen pohja tarjoavat upean alustan vaikka aamutreenille.