Ahlströmin ruukki

Ahlströmin Noormarkun ruukkialue on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä ruukkialueista!

Tasokas hotelli tarjoaa tyylikkäät majoitustilat jopa 60 vieraalle. Noormarkun Klubin ravintolassa on viihtyisät puitteet lähi- ja villiruoan ystäville. Kesällä Klubin aurinkoinen kesäterassi houkuttelee hotellin vieraita raikkaille juomille ja herkuttelemaan esim. hirviburgerilla!

 

 

Ahlströmin Ruukki kultala
Ahlströmin Ruukki kultala, by Visit Pori/Ahlströmin Ruukki

Ahlströmin Ruukki kultala, by Visit Pori/Ahlströmin Ruukki

Kulttuurikierroksia ja luontoelämyksiä

Hotellin vierailla on mahdollisuus varata erilaisia kulttuurikierroksia. Ahlström Voyage- näyttely kertoo ruukin vaiheista ja Sahamuseossa voi tutustua sahalaitoksen koko elinkaareen. Villa Mairea, modernismin helmi, kiinnostaa modernin arkkitehtuurin ja Alvar Aallon tuotannon ihailijoita. Ruukissa on monipuoliset luontopalvelut kalastusretkistä metsästystapahtumiin. Kolin saunalla on erilaisia saunoja, mm. savu- ja puusauna sekä kylpytynnyri Noormarkunjoen rannalla.

 

Makkarakosken saha
Makkarakosken saha, by Visit Pori / A.Ahlström

Kokoustilat ruukkimiljöössä

Noormarkun ruukin kokoustilat ovat tyylikkäästi saneeratuissa rakennuksissa ainutlaatuisella puistoalueella. Tarjoamme viihtyisien kokoustilojen ja -välineistön lisäksi hotelli- ja ravintolapalvelut.

Majoituspalvelut tuovat lisäarvoa kokouksiin ja helpottavat tilaisuuksien suunnittelua. Yöpyminen alueella luo yhteenkuuluvuuden tunnetta, kauniit maisemat – puutarhat, joki ja mäntymetsä – luovat rauhoittavan ilmapiirin.