Vuojoen kartano

Vuojoen Kartanon tapahtumat ja tilat tarjoavat elämyksiä ja iloa kaikenikäisille kävijöille.

Majoitus- ja ravintolapalvelut

Eurajoella Satakunnan sydämessä sijaitseva Vuojoen Kartano lukeutuu Suomen kauneimpiin ja arvokkaimpiin empirekartanoihin. Vuojoki kokoaa yhteen arkkitehtuurin, historian havinan, luonnon rauhan sekä matkailu- ja ravintolapalvelut ikimuistoiseksi elämykseksi, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Ravintola Wuojoen laadukkaat makuelämykset syntyvät, kun ruoka valmistetaan käsityönä kotimaisia, lähituottajien tuotteita ja raaka-aineita suosien.

  • Kartanolla tapahtuu eri vuoden aikoina: haamukierroksia, opastuksia, liikuntatuokioita sekä taide- ja musiikkitapahtumia. Vuojoen Kartanon mystinen -pakohuone on varattavissa keväästä syksyyn ja taidenäyttelyt virittävät taiteen ihmeelliseen maailmaan. Varsin vilkasta tapahtumakalenteriamme kannattaa seurata ja tilata uutiskirjeemme tästä linkistä.

    Ryhmille räätälöimme toiminnallisia virkistys-, Tyhy- ja tiimipäiväohjelmia yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Kartanolla pääsee saunomaan ja kylpemään paljussakin. Kehitämme palvelukokonaisuuksia tarpeidesi mukaan.

  • Elämyskartanon puitteet taipuvat niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin. Päälinnan empiresaleihin järjestämme onnistuneen juhlavan kokonaisuuden niin ilossa kuin surussa.  Kartanolta löytyy useita kokoustiloja ja nykyaikaisella AV-laitteistolla varusteltu auditorio taipuu 100 henkilölle.

    Kartanomiljööstä löytyy myös viihtyisiä työtiloja vuokrattavaksi lyhyemmäksi ja pidemmäksi aikaa. Lisäksi taiteen harrastajille ja ammattitaiteilijoilla on mahdollisuus vuokrata Kartanon näyttelytiloja.