Porin luontopolut ja -reitit

Pori on lähellä luontoa, ja erilaisia luonto- ja lenkkeilypolkuja löytyy niin läheltä kuin kaukaa.


LENKKIMAASTOT KESKUSTAN LÄHELLÄ

Kirjurinluodosta löydät mahtavat lenkkimaastot ja luonnon rauhaa. Kirjurinluodon polut ja reitit löydät täältä.
Porin metsän kuntoilureitit, Katinkurun lenkin ja paljon muuta löydät Ulkoile Porissa – karttapalvelusta.

YYTERIN REITIT

Yyterin alueelta löytyy erilaisia retkeilyreittejä yli 30 kilometriä, sekä jopa 15 luontotornia kaikkien ulkoilijoiden iloksi – ilmaiseksi, ympäri vuoden. Lisätietoa ja kartat Yyterin reiteistä löydät täältä.

ULKOILUSOVELLUS

Porin kaupunki on myös luonut uuden Pori liikkuu -sovelluksen, jossa näet kartalla Porin kaikki liikuntapaikat, niiden aukioloajat, hintatiedot, ajankohtaiset asiat sekä esimerkiksi lenkkipolkujen pituuden. Luistinratojen ja latujen osalta sovellukseen päivitetään tiedot niiden kunnosta, pääseekö hiihtämään tai luistelemaan vai ei. Voit lähteä tuttuihin paikkoihin tai tutustua aivan uusiin. Sovelluksesta näet helposti, kuinka pitkä valitsemasi lenkkipolku on ja mitä sen varrelta löytyy. Pori liikkuu -sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta sekä App Storesta.

Porin ulkoilureittejä löydät helposti myös Ulkoile Porissa -karttapalvelusta. Karttapalvelusta löydät Meri-Porin alueen retkeilyreitit ja Porin ulkolureitit.

SÄHKÖINEN RETKEILYREITTIKARTTA

Retkeilyreittikartasta löytyy Ahlaisten, Noormarkun ja Joutsijärven alueen pitkä retkeilyreitti. Kartasta näkee, mitä palveluja ja paikkoja reitin varrelta löytyy sekä välimatkat eri etappien välillä.

VINKKEJÄ KOKO PERHEEN SEIKKAILULLE JA RETKIKOHTEITA

Olemme koostaneet verkkosivuillemme artikkeleja, joista löydät tietoa retkikohteista ja ideoita koko perheen seikkailuille.

Vie jälkikasvusi seikkailemaan Yyteriin, Kirjurinluotoon, Reposaareen tai vaikkapa roadtripille Porin saaristoteille niin keräät varmat pisteet. Kun saa lapsen kokemaan uutta, nauramaan ja nauttimaan elämästä – unohtuvat aikuisenkin arkihuolet. 

Pori on oiva kohde ulkoilmasta ja luonnonhelmassa liikumisesta nauttivalle!

Yhteystiedot