Rain and thunder

24 °C

Suomi

Verkkokauppa

1.Tuunaa lippis tai T-paita aikuiselle tai lapselle

Päivitä kesätyylisi, tunnista itsessäsi asuva Pori-spirit ja tuunaa itsellesi sopiva t-paita tai lippis vaikka koko perheelle. PAIDAN TUUNAAT ITSE VALITSEMALLASI TEKSTILLÄ, JOKA PAINETAAN PAITAAN Pori Sans -fontilla. Ensimmäisen kirjaimen päälle tulee punainen Pori-kruunu. Lippiksen tuunaat valitsemallasi yhdellä kirjaimella, jonka päälle tulee punainen Pori-kruunu. Paitoja on myös lapsille! Aikuisten paidoissa on kaksi mallia: unisex ja ladyfit. Värivaihtoehdot ovat molemmissa musta ja valkoinen. T-paidan hinta on 25 euroa, lasten t-paidan hinta on 15 euroa ja lippiksen hinta on 20 euroa. Maksu tapahtuu aina verkossa etukäteen. Voit tilata kerralla useamman tuotteen, mutta jokainen tuote on tuunattava erikseen. Jos olet tilaamassa paljon tuotteita kerralla, voit olla myös suoraan yhteydessä Visit Poriin, puh. 02 621 7900. Tilauksen voit käydä tekemässä myös Visit Porissa, osoitteessa Itäpuisto 7. Huomioithan, että kivijalkamyymälässämme on myynnissä lisää upeita Pori-tuotteita! Huomioithan tilausta tehdessäsi, että tuotteella, joka kustomoidaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (KSL 6:16). HUOM! MUSTA LIPPIS ON SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI VÄLIAIKAISESTI LOPPUUNMYYTY!!!

LUE OHJEET JA MAKSA SAMANTIEN

Kesän säännölliset venekuljetukset Säppiin

Kalastusveneellä Säpin majakkasaareen heinä- ja elokuussa keskiviikkoisin ja lauantaisin 19.7.-12.8. klo 14-18. (ke 19.7., la 22.7., ke 26.7., la 29.7. ja ke 2.8., la 5.8., ke 9.8., la 12.8.) Aikuiset 25 €, lapset alle 12-vuotiaat 10 € (Huom! Yli 6 kk:n ikäinen lapsi luetaan yhdeksi matkustajaksi) Valitse itsellesi, perheellesi tai ryhmällesi sopiva retkipäivä. Venematka: 30 minuuttia / suunta. Lähtö: Salokankaan kalastajatilalta Kuuminaisista, Salokankaantie 54. Kesto: 4 tuntia. Retki toteutuu kun lähtijöitä on 1 (max. 22 hlöä).

SELAA, VALITSE RETKIPÄIVÄ JA MAKSA SAMANTIEN

Kesän säännölliset veneretket Iso-Enskeriin

Heinäkuussa sunnuntaisin 2., 9., 16., 23. ja 30.7. klo 14-18. Aikuiset 30 €, alle 12-vuotiaat lapset 15 €. (Huom! yli 6kk:n ikäinen lapsi luetaan yhdeksi matkustajaksi). Venematka: 45 minuuttia / suunta. Lähtö: Kalapaikka/Kalaravintola Merimestan laiturista Reposaaren kalasatamasta. Hintaan sisältyy: Nokipannukahvi/tee/mehu - muutoin omat eväät mukaan. Kesto: 4 tuntia. Retket toteutuvat, kun lähtijöitä on vähintään viisi (5) hlöä (max. 10 henkilöä). ASTU VENEESEEN!

SELAA, VALITSE RETKIPÄIVÄ JA MAKSA SAMANTIEN

Porin Linjojen opastetut kaupunkikiertoajelut

Porin Linjat järjestää kesällä keskiviikkoisin 28.6.-9.8. 1,5 tunnin opastettuja Porin keskustan kiertoajeluja. Kiertoajelulla luodaan hyvä yleiskatsaus Porin keskustaan ja sen nähtävyyksiin ulkoapäin bussista käsin. Lähde mukaan! Oppaat ovat Porin auktorisoituja matkailuoppaita. Lähtöaika: klo 12.00 Porin kauppatori, laituri 8. Minimi hlömäärä: 15 hlöä. Lippujen hinnat ennakkoon ostettuna: Aikuinen 15 €, lapsi 5 € (alle 12-vuotiaat). Kuljettajalta bussista ostettuna 18 eur/hlö. HUOM! KESKIVIIKON 19.7. KIERROS ON PERUUTETTU!

SELAA, VALITSE SOPIVA KESKIVIIKKOPÄIVÄ JA MAKSA SAMANTIEN