Shoppaillen pitkin Poria ja kahville ostosten lomassa!

Pori on juuri sopivan kokoinen shoppailijalle: lyhyet välimatkat, mutta runsaasti tarjontaa! Parhaat shoppailuapajat sekä kahvipaikat tavoittaa helposti kävellen. Porin keskustassa on hyvät parkkimahdollisuudet, ja juna- tai bussiasemalta pieni kävelymatka johdattaa suoraan kävelykadulle.

Käviskö Käviksellä?

Porin keskustassa Yrjönkatu on kävelykatu eli Kävis, jonka varrelta löytyy kauppakeskuksia ja tavarataloja, yksittäisiä myymälöitä ja kahviloita sekä tietenkin Porin tori kahviloineen. Käviksen ja Isolinnankadun välissä sijaitsee myös Porin kauppahalli. Kauppahallissa teet esimerkiksi herkullisia paikallisia ruokaostoksia. Kävikseltä kannattaa ottaa myös sivuloikkia lähikaduille, koska muutaman korttelin säteellä löytyy mitä ihanimpia porilaisia myymälöitä.

Monipuolinen Puuvilla

Porin torilla kävelykadulla seisoessa pohjoisessa näkyy jo kauppakeskus Puuvilla. Reittiohje Kävikseltä tähän Satakunnan suurimpaan kauppakeskukseen on varsin helppo: jatketaan Yrjönkatua suoraan, siltaa pitkin yli Kokemäenjoen, ja Puuvilla on jo kohdalla. Matkalla pääsee ihailemaan myös Keski-Porin kirkkoa. Torilta Puuvillaan kertyy matkaa vain noin 700 metriä. Autollakin siirtymä onnistuu helposti, ja Puuvillassa auton saa pysäköidä ilmaiseksi parkkihalliin.

Puuvillan kauppakeskuksen yli 60 liikettä riittävät jo vaativammankin shoppailijan makuun. Muotiliikkeiden lisäksi Puuvillassa on muun muassa useita urheilukauppoja, ravintoloita, kahviloita ja erikoismyymälöitä. Avara ja nykyaikainen kauppakeskus houkuttelee ostoksille pidemmänkin matkan päästä.

Lue lisää

>> Tutustu tarkemmin ostosmahdollisuuksiin

>> Tutustu tarkemmin Porin kahviloihin

>> Porin Kävis

>> Kauppakeskus Puuvilla

>> Porin kauppahalli